Om oss.

Vi startet med møbler i 1963. Starten var salg av møbler til privat bruk.

Vi gikk senere over til import og salg av møbler og interiørprodukter til forhandlere over hele Norge. Våre forhandlere i dag er flere av de store kjedene innen offentlig miljø. Kontakt oss om du ønsker opplysning om nærmeste forhandler.

Vi har gjennom 25 år også tilbudt oppbygging av interiørtrær og planter samt SPA-møbler beregnet for varmt og fuktig miljø til badeland, spa avdelinger samt hoteller, restauranter og kafeteriaer. Våre møbler har en kvalitet som er spesielt beregnet for denne type miljøer.

Trær og planter leveres normalt i krukker og blomsterkasser, hvor de naturtro produktene leveres faststøpt med dekorsteiner i ønsket farge som blir fastlimt for å hindre at steinene kommer på avveie.

For de som ønsker trær og planter fastmontert, for eksempel direkte på gulv eller i groper i gulvet, samarbeider vi med designere og montører som har lang erfaring med denne type oppbygging.

Våre kompetente montører bygger opp og støper fast beplantning på en måte som hindrer vann og fukt fra å trenge inn i trestammene.

Ring for befaring, så kommer vi med gode forslag til løsninger og fornuftige priser.

Arne Grelland

Arne Grelland

Administrasjon/Salg

arne@grelland.no
+47 900 30 100

Anne Grelland

Anne Grelland

Økonomi/regnskap

anne@grelland.no
+47 908 25 100